Danskurser i sommar

Intensivkurser i sommar!


Under sommaren erbjuder Cubabaila2005 dansskola intensivkurser i många olika dansstilar! Med tanke på den rådande situationen erbjuder vi våra intensivkurser med ett nytt koncept.

Varje intensivkurs är måndag-fredag, 70 min träning varje dag.

Kursperiod 22 juni-26 juni
18:00-19:10 Kubansk salsa nybörjare
19:20-20:30 Kubansk salsa Öppen nivå
20:40-21:50 Rueda de Casino


Praktisk information
★ Lokal: Vår fina dansstudio hittar ni på: Monbijougatan 17 i Malmö. Ingång via gården, port (H).
★ Pris: 700 kr per intensivkurs. Om du väljer att dansa 2 kurser får du 200 kr i rabatt!
★ Länk till kursanmälan: http://cubabaila2005.com/kursanmalan.html

Information om betalning
Betalning sker första dagen på kursen. Ni kan betala kontant, med kort eller via Swish. Vi är därför tacksamma om ni kommer 15 min före kursens start på måndag så vi hinner ta betalt innan kursen startar.Extra kursinformation
Kurserna kommer att ha ett begränsat antal deltagare. Vår dansstudio är 240 kvm, detta innebär att ni kommer att ha flera meter mellan er inne i dansstudion.

Det blir ingen pardans med närkontakt under kursen. Ni kommer att "dansa i par" men med avstånd mellan varandra. Detta är ett riktigt bra och roligt sätt att utveckla sin roll i dansturerna! Man följer varandra i turen utan att ha närkontakt. När det väl går att dansa i par igen framöver, kommer turerna att sitta perfekt och ni har fått möjlighet att verkligen finslipa på er del!

Alla deltagare kommer att uppmanas att tvätta händerna med tvål och vatten innan och efter kursen. Vi har även handsprit.

Vi kommer att ha våra fönster öppna inne i dansstudion under lektionen.

Man får, under inga omständigheter komma om man är sjuk, samt att man respekterar den tid man ska hålla sig hemma efter att man eventuellt varit sjuk.


Personer över 70 år bör vänta med att delta i sociala sammanhang tills myndigheterna ändrar sina föreskrifter.